Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΔΤ ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Θήρας

Θήρα 26-1-2015




Η οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Θήρας επιθυμεί να ευχαριστήσει τους δημοσιογράφους και τους εργαζόμενους στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα της Σαντορίνης για την εξαιρετική συνεργασία με το γραφείο τύπου και τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Κυκλάδων.
Για την άμεση ανταπόκριση όλων στο κάλεσμα για ένα πολιτισμένο προεκλογικό διάλογο με τους πολίτες, οι οποίοι και ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε να υλοποιήσει η νέα κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.
Πάνω απ΄ όλα θέλουμε με την παρούσα ανακοίνωσή μας να ευχαριστήσουμε όλους τους πολίτες από κάθε χωριό της Σαντορίνης, που σταθμίζοντας τις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες στον τόπο μας τα τελευταία χρόνια, επέλεξαν με ρεαλισμό και όνειρο το ΣΥΡΙΖΑ ως τη νέα πολιτική δύναμη που θα δώσει στην πατρίδα μας αλλά και στους Κυκλαδίτες την ελπίδα για καλύτερες μέρες.
Για να κερδίσουμε το χρόνο και τη ζωή που μας έκλεψαν οι πολιτικές της ακραίας λιτότητας.

Για να ανακτήσουμε την αξιοπρέπεια μας ως έθνος και ως πολίτες μέσα σε μια Ευρώπη που αλλάζει προς όφελος των λαών της και όχι των τραπεζιτών και της πλουτοκρατίας.